ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά για Ντιοπ

Ξανά για Ντιοπ

Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό το όνομα του Παπακουλί Ντιοπ. Οι Ισπανοί γράφουν ότι η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 29χρονο Σενεγαλέζο μέσο.

Ο ισπανικός Τύπος επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Παπακουλί Ντιοπ για τον Ολυμπιακό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Παπακουλί Ντιοπ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε, το οποίο λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, και στα 29 του χρόνια αναζητάει την επόμενη πρόκληση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Mάλιστα, φέρεται να αρνήθηκε πρόταση από τον ισπανικό σύλλογο για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισπανικών ιστοσελίδων, "lasprovincias.es" και "periodistadigital.com", ο Σενεγαλέζος κεντρικός μέσος ενδιαφέρει ξανά τους Πειραιώτες, καθώς το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, χωρίς να χρειαστεί να καταβληθεί οικονομική αποζημίωση στην ισπανική ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην Primera Division.

Θυμίζουμε πως για τον διεθνή κεντρικό μέσο ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, αλλά η Λεβάντε αξίωνε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα για να παραχωρήσει τον 29άχρονο (19/3/1986) ποδοσφαιριστή. Για τον Ντιοπ ενδιαφέρονται, επίσης, οι Σεβίλλη, Βαλένθια, Λοκομοτίβ Μόσχας και Τουλούζ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ