ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά ατομικό ο Μήτρογλου

Ξανά ατομικό ο Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Οι Μήτρογλου, Φουστέρ, Μέγερι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα παίξουν την Πέμτπη με τον Αστέρα Τρίπολης, σε αντίθεση με τον Ομάρ που αναμένεται να επιστρέψει.

O Kώστας Μήτρογλου έκανε πάλι ατομική προπόνηση και θα κριθεί την Τετάρτη αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στον Πειραιά, ενώ ο Ομάρ Ελαμπνταλαουί θα βρεθεί αύριο στο "Καραϊσκάκης"

Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη. Το σημερινό πρόγραμμα είχε πολλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία, ενώ οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, στο οποίο δουλεύτηκε η τακτική.

Ο Μήτρογλου έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Το ίδιο και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Μπάλαζ Μέγιερι έκανε αερόβιο στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν, φυσικά, οι Ντουρμάζ και Μανιάτης. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ελαμπντελαουί. Το πρόγραμμα την Τετάρτη συνεχίζεται με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ