ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαφνικό πρόβλημα με Μαρκάνο

Ξαφνικό πρόβλημα με Μαρκάνο
Μαρκάνο INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Μαρκάνο δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και κινδυνεύει να μείνει εκτός από τον ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (NS1 19:30)

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής για την ομάδα του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει έναν ξαφνικό... πονοκέφαλο.

Ο Ιβάν Μαρκάνο ανέβασε πυρετό και παρέμεινε στο σπίτι του, έτσι ώστε να μην κολλήσει κάποιον άλλο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να ανεβάζει ρυθμούς και να διεκδικεί μία θέση στο αρχικά σχήμα.

To δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/2, 19:30) με τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση, που ήταν σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, δεν έλαβε μέρος ο Μαρκάνο, ο οποίος παρουσίασε πυρετό. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 12:30 η ομάδα θα παρευρεθεί στο ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ