ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρατάει Τόρο, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ

Κρατάει Τόρο, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

"Δεν πωλούνται", είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Ολυμπιακός απαντώντας στα σενάρια περί πώλησης πρωτοκλασάτων στελεχών. Οι σκέψεις για το αριστερό μπακ και η επιστροφή Μαρινάκη που "τρέχει" τις εξελίξεις.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων που αφορούν τους πρωταθλητές Ελλάδας και θέλουν παίκτες πρώτης γραμμής να ενδιαφέρουν πλήθος ευρωπαϊκών ομάδων, όμως φαίνεται ότι "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο"...

Ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, οι οποίοι μετά από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τους Τοροσίδη (ως αντάλλαγμα για κάποιον εκ των Πισάρο και Σισόκο), Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ (με ομάδες του εξωτερικού να τους "γλυκοκοιτάζουν"), θέλησαν να πάρουν θέση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να πουλήσουν βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας.

"Stop" στην άκρατη φημολογία περί πωλήσεων

Στο στρατόπεδο μάλιστα των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζουν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει "σχέδιο" να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης αλλά δεν έχει έρθει καν κάποια επίσημη προταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα λοιπόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να μείνει ήσυχος ότι θα έχει και τη νέα σεζόν όλη τη ραχοκοκκαλιά της περσινής ομάδας, εκτός βέβαια αν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση από κορυφαίο σύλλογο και αλλάξει άρδην το σκηνικό.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό μέτωπο, πρώτος στόχος παραμένει ο αριστερός μπακ που θα καλύψει το κενό του Ραούλ Μπράβο (φέρεται να συζητάει με Γαλατάσαραϊ), με τον Ντίντακ Βιλά να μένει ευσεβής πόθος (προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Εσπανιόλ) και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Θέλει καλύτερο από τον Χολέμπας

Το αν θα γίνει επίσημη κρούση στον πρώην άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο το σίγουρο είναι πως για να αποκτηθεί παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι αρκετά καλύτερος από τον Χοσέ Χολέμπας.

Όσο για την ελληνική αγορά και τα διάφορα ονόματα νεαρών και ταλαντούχων παικτών που φιγουράρουν και περιμένουν από τους λεγόμενους "μεγάλους" να κοιτάξουν προς το μέρος τους (βλ. Φορτούνης, Γεωργιάδης, Ανάκογλου), στον Ολυμπιακό δεν αλλάζουν την πολιτική τους...

"Όλοι οι καλοί νεαροί παίκτες από την ελληνική αγορά ενδιαφέρουν αλλά σε λογικά πλαίσια", διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η επιστροφή του προέδρου δρομολογεί εξελίξεις

Για τους οπαδούς δε του Ολυμπιακού που περιμένουν με αγωνία εξελίξεις στα μεταγραφικά, καλό θα είναι να σημειώσουν ότι η ημέρα άφιξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα θα είναι η ερχόμενη Κυριακή.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα βρεθεί στον σύνδεσμο της ΠΕΦΟ Νέας Υόρκης όπου θα υπάρχει βράβευση προς το πρόσωπό του, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα γυρίσει στη χώρα μας στο τέλος της εβδομάδας και από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία το "φλέγον" θέμα των μεταγραφικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ