ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντρα με ΠΑΣΟΚ και Κουλούρη για Μπουμπλή

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1982-83 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-1. ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΙΕΣΤΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1982-83 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-1. ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΙΕΣΤΑ INTIME SPORTS

Ο δημοσιογράφος του Φωτός, της Απογευματινής και της ΕΡΑ Σπορ, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού επί σειρά ετών, Κώστας Μυλωνάς, ήταν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Σταύρου, αλλά και της οικογένειας Νταιφά.

Όπως μας είπε ο καλός συνάδελφος... "ο εκλιπών, παρότι φαινόταν αυστηρός ήταν ψυχούλα με τους ανθρώπους που αγαπούσε. Ευθύς, ειλικρινής και σκληρός διαπραγματευτής, έβαζε πάνω απ όλα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Δεν λύγισε όταν ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τον Κουλούρη πέρασαν τον Μπουμπλή ως Έλληνα. Ήρθε σε ρήξη με την κυβέρνηση και δεν πτοήθηκε όταν ο κουμπάρος του Γιώργος Βαρδινογιάννης, του πήρε αρχικά τους Κυράστα, Γαλάκο και μετά τους Σαργκάνη, Βαμβακούλα. Απάντησε με ηχηρές μεταγραφές, όπως αυτές των Μητρόπουλου, Αναστόπουλου, Γούναρη, Ορφανού, Νικολούδη.

Θυμάμαι το καλοκαίρι του 80 όταν ο Πανιώνιος ...στύλωσε τα πόδια και δεν έδινε τον Αναστόπουλο. Πήγε και πήρε με 22 εκατομμύρια τον Ορφανό, με αποτέλεσμα να του πεί ο Αναστόπουλος "με πούλησες και πήρες τον Ορφανό". Του απάντησε "εσένα θα σε πάρω ότι κι αν γίνει". Πράγματι ο Αναστόπουλος σταμάτησε τη μπάλα, τον πλήρωνε ο Νταιφάς και τον Δεκέμβριο πήγε στον Ολυμπιακό.

Κράτησε τον Ολυμπιακό ενωμένο και αυτάρκη, κι όταν χρειάσθηκε να βγει μπροστά μετά τη λαίλαπα Σαλιαρέλη, βοήθησε τον Κόκκαλη να πάρει την ΠΑΕ. Επέστρεψε στην ενεργό δράση, έγινε πρόεδρος για ένα χρόνο και άνοιξε το δρόμο στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Είχε πολύ καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους, το '92 έκανε προσκλητήριο και μαζί με άλλους επιφανείς έβαλαν λεφτά για να μη διαλυθεί ο Ολυμπιακός.

Ετοίμασε το κλαμπ να γίνει ΠΑΕ και να αντεπεξέλθει στη νέα τάξη πραγμάτων. Βοήθησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον συμβούλευε όταν διαπραγματευόταν την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ως την τελευταία στιγμή του ενημερωνόταν για τον Ολυμπιακό, κάθε μέρα είχε δίπλα του το "Φως" και έβλεπε στην τηλεόραση τα παιχνίδια του. Μπερδευόταν με τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, της NOVA, του ΟΤΕ και έβριζε όταν αργούσε να πιάσει το κανάλι που επιθυμούσε. Ήταν παρών σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έσβησε όταν μιλούσε τηλεφωνικά με την εξαδέλφη του...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ