ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στην παραμονή ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Κοντά στην παραμονή ο Αριέλ Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα κι όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός μέσος θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να φορέσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που αποφάσισε στα μέσα της σεζόν να παίξει ακόμη ένα χρόνο ποδόσφαιρο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στο Λιμάνι.

Άλλωστε υπάρχει αλληλοεκτίμηση και οι δύο πλευρές είχαν πάντα μια πολύ καλή συνεργασία. Ο μεν Ιμπαγάσα έχει δεθεί με την ομάδα του Πειραιά, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ποτέ δεν έχουν κρύψει τον θαυμασμό τους για τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Το μέλλον του έμπειρου άσου στον Ολυμπιακό ήταν κάθε άλλο παρά σίγουρο, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως όλα άλλαξαν άρδην.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Όλα δείχνουν ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως θα πρέπει να έρθουν και οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η συνέχιση του... γάμου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ