ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά σε Παπακουλί Ντιόπ

Κοντά σε Παπακουλί Ντιόπ
Παπακουλί Ντιόπ

Ο Παπακουλί Ντιόπ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ανδρέα Σάμαρη στον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Λεβάντε.

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Μπενφίκα, η οποία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στα 10.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του Έλληνα μέσου. Ο λόγος για τον Παπακουλί Ντιόπ, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τους Πειραιώτες.

Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει πως ο 28άχρονος (19/3/1986) κεντρικός χαφ της Λεβάντε βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από τη συμφωνία τους με τον ισπανικό σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Ντιόπ με τη Λεβάντε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και το deal αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Ο Σενεγαλέζος με το γαλλικό διαβατήριο είναι παίκτης ποιότητας που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των Πρωταθλητών Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ