ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κόλπο γκρόσο" με Ντιντάκ Βιλά

Barcelona's Dani Alves (R) fights for the ball with Espanyol's Didac Vila during their Spanish first division soccer league match at Conella-El Prat Stadium, near Barcelona, December 18, 2010. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Barcelona's Dani Alves (R) fights for the ball with Espanyol's Didac Vila during their Spanish first division soccer league match at Conella-El Prat Stadium, near Barcelona, December 18, 2010. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Έτοιμος να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν μέσα από τα χέρια της Εσπανιόλ είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ.

Φημολογείται το μπάσιμο των "ερυθρολεύκων" είναι τόσο πολύ δυνατό πως μπορεί τις επόμενες κιόλας ώρες να "κλείσει" στην ομάδα του Πειραιά.

Είναι ξεκάθαρο πως πλέον πως ο Ντιντάκ είναι παίκτης γραμμής που μπορεί να παίξει από την άμυνα ως την επίθεση, ενώ ο Μαρκάνο έχει περισσότερες ανασταλτικές αρετές στο παιχνίδι του.

Ο Ντιντάκ Βιλά έκανε φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με την ισπανική ομάδα, με την Μίλαν να τον αγοράζει από την ισπανική ομάδα έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Όμως η Εσπανιόλ θέλει να τον ξανά πάρει πίσω με μορφή δανεισμού, λόγω του ότι στους "ροσονέρι" δεν έπαιξε παρά μόνο ένα παιχνίδι, το τελευταίο με την Ουντινέζε.

Έτσι οι Πειραιώτες θέλουν να προλάβουν τους "μπλανκιμπλάους" καθώς έχουν μπει πολύ δυνατά για τον 21άχρονο ποδοσφαιριστή ζητώντας τον αρχικά από την Μίλαν με μορφή δανεισμού, έχοντας όμως και οψιόν αγοράς.

Τέλος σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν και οι τελικές συζητήσεις...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ