ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κολοβός, Τζαβέλλας και Σισοκό

Κολοβός, Τζαβέλλας και Σισοκό
Κολοβός INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνεται για τις περιπτώσεις του Κολοβού και του Τζαβέλλα, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για Σισοκό και Αμαλφιτανό

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη με την απόκτηση αμυντικού χαφ και επιθετικού (μετά το θέμα που προέκυψε με τον Τζιμπούρ) να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Σισοκό και Αμαλφιτανό συνεχίζουν να απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας από την Γαλλία, ενώ από την Ελλάδα Κολοβός, Γούτας και Τζαβέλλας είναι περιπτώσεις που εξετάζονται.

Θα ξεκινήσουμε με τους τρεις Έλληνες άσους. Οι δυο πρώτοι θεωρούνται σπουδαία ταλέντα και δεν αποκλείεται να έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με Πανιώνιο και Ξάνθη για την απόκτησης τους (με σκοπό να παραμείνουν δανεικοί για φέτος στις ομάδες τους).

Είναι γενικότερη φιλοσοφία του Ολυμπιακού να "χτυπά" εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα με, σχετικά, μικρό κόστος που στο μέλλον μπορούν να αποφέρουν χρήματα στον σύλλογο ή ακόμα και να παραμείνουν για πολλά χρόνια.

Τώρα όσον αφορά τον Τζαβέλλα να πούμε πως δεν υπολογίζεται από την Μονακό και στον Ολυμπιακό θέλουν έναν ακόμα παίκτη για την αριστερή πλευρά έτσι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Χολέμπας. Ο 25άχρονος άσος βέβαια έχει ως προτεραιότητα του το εξωτερικό.

Δεν τα παρατάει για τους "Γάλλους"

Κλείνοντας να πούμε πως ο μάνατζερ του Σισοκό μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα αποφασίσει τι θα κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Για τον Αμαλφιτανό δεν αποκλείεται να επανέλθει ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ