ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλέβει τις εντυπώσεις ο Ρομπέρτο

Κλέβει τις εντυπώσεις ο Ρομπέρτο

Στην κορυφαία ενδεκάδα της φάσης των ομίλων του Champions League, συμπεριέλαβε ιστοσελίδα του εξωτερικού τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League, προκάλεσαν αίσθηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον Ισπανό γκολκίπερ των Πειραιωτών να αποσπά πολύ κολακευτικά σχόλια για την αξία του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα " www.whoscored.com ", ο Ρομπέρτο ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα μαζί με τους Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Έβανς (Μαν. Γ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σάντρο (Πόρτο), Ρόμπεν (Μπάγερν Μ.), Ραούλ Γκαρσία (Ατλέτικο Μ.), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρονάλντο (Ρεάλ Μ.), Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ) και Μέσι (Μπαρτσελόνα).

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην λίστα της Ίντερ, ενώ σύντομα θα υπάρξει μια πρώτη κουβέντα των "ερυθρολεύκων" με τους εκπροσώπους του προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα παραμονής του παίκτη στον Πειραιά.

Κλέβει τις εντυπώσεις ο Ρομπέρτο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ