ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνουν και μένουν Μόνχε, Ζαραδούκας

Κλείνουν και μένουν Μόνχε, Ζαραδούκας
Ζαραδούκας Μόνχε Άλβαρες INTIME SPORTS

Ο Μόνχε και ο Ζαραδούκας, ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες από τον Ολυμπιακό και παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του Σεπτέμβρη, όμως οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές και απλά περιμένουν το "ΟΚ" της ΕΠΟ.

Αναφερόμαστε στους Μόνχε και Ζαραδούκα, που περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι για να ολοκληρώσουν την μετακίνησή τους στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρόκειται για δύο έξυπνες κινήσεις, που μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και άμεσα τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός άλλωστε, δείχνει να πιστεύει και στον Έλληνα αμυντικό και στον Αργεντινό χαφ και αναμένεται να παραμείνουν στο ρόστερ.

Για τον Μόνχε τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αφού υπάρχει και το κενό που άφησε πίσω του ο "Τούρκος" Άλμπερτ Ριέρα, όμως και ο Ζαραδούκας τελικά, θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς δύσκολα θα δοθεί δανεικός. Άλλωστε, ο Μαρκάνο υπολογίζεται και για σέντερ μπακ, ο Βαλεριάνος δεν είναι στις πρώτες επιλογές και ο Χολέμπας δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του όλο το κουπί. Και ο ίδιος ο Ζαραδούκας αυτό ήθελε, να πάρει την ευκαιρία...

Αυτό που μένει λοιπόν για να γίνουν όλα τα παραπάνω πραγματικότητα, είναι η ΕΠΟ να δώσει το "πράσινο φως" στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες ως ελεύθεροι. Το πότε θα γίνει δεν είναι ακόμη δεδομένο. Ίσως στα τέλη της εβδομάδας. Τότε θα ανακοινωθούν οι Μόνχε και Ζαραδούκας και θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ