ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει" Βύντρα ο Ολυμπιακός

"Κλείνει" Βύντρα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Βύντρα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό του Τοροσίδη. Ποιο είναι το "ατού" των "ερυθρολεύκων" και πως εκμεταλλεύονται το "αντίο" του άσου από το "τριφύλλι".

Το δρομολόγιο Παιανία-Πειραιάς είναι έτοιμος να κάνει ο Λουκάς Βύντρα, αφού λίγες ώρες μετά το οριστικό του διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, προβάρει τα "ερυθρόλευκα".

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Λιμανιού και τις επόμενες ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Οι Πειραιώτες από τη στιγμή που παραχώρησαν τον Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα, θεωρούν μια καλή λύση τον Λουκά Βύντρα για να καλύψει (είναι διεθνής, με εμπειρίες από Superleague και Ευρώπη) και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι μια φθηνή λύση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε και ο Παναθηναϊκός, που όχι μόνο άφησε ελεύθερο τον Βύντρα, αλλά του έδωσε και μια γενναία αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός θα πάρει 800.000 ευρώ από το "τριφύλλι", κάτι που σημαίνει 400.000 ευρώ για δύο χρόνια και έτσι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προσθέσει ένα πολύ μικρό ποσό για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Οι δύο πλευρές λοιπόν βρίσκονται σε συζητήσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον "αιώνιο" αντίπαλο της πρώην ομάδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ