ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει" Ντομίνγκες και... συνεχίζει

"Κλείνει" Ντομίνγκες και... συνεχίζει

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το deal για τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ενώ έπεται και συνέχεια. Ποιοι παίκτες παίρνουν σειρά για να ανακοινωθούν, ποια τα δεδομένα για Αμαλφιτανό.

Μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις για τα επόμενα τρία χρόνια, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας επιθυμεί να ρίξει και δεύτερη μεταγραφική "βόμβα" στην καλοκαιρινή περίοδο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Αυτή ακούει στο όνομα "Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκες", γνωστός και ως "Τσόρι", με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία και οι επίσημες ανακοινώσεις να θεωρούνται θέμα ωρών.

Ο 32χρονος Αργεντίνος άσος, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό με τα περάσματά του από Κίλμες, Ρίβερ Πλέιτ, Ρουμπίν Καζάν, Ζενίτ, Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο, θα φορέσει όπως όλα δείχνουν τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα για να γίνει η επίσημη παρουσίασή του από τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η άφιξη του "Τσόρι" αναμένεται είτε την Τρίτη το απόγευμα, είτε την Τετάρτη το μεσημέρι!

Πάντως, οι κινήσεις του Ολυμπιακού στη θερινή μεταγραφική περίοδο δεν αναμένεται να σταματήσουν στον πρώην άσο της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε κατά την σημερινή παρουσίαση των διαρκείας πως "μέσα στην εβδομάδα έρχονται και άλλες μεταγραφές" κάτι που σημαίνει πως παίρνουν σειρά για να ανακοινωθούν επίσημα οι Ντε Βινσέντι, Σάμαρης και Σαλίνο, τους οποίους έχει "κλείσει" εδώ και αρκετό καιρό ο σύλλογος.

Από εκεί και πέρα, με το που θα τελειώσει η περίπτωση Ντομίνγκες, οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου θα ρίξουν όλο το βάρος τους στον Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τον 28χρονο Γάλλο εξτρέμ για τριετές συμβόλαιο και μένει να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποιό θα αποκτηθεί από τη Μαρσέιγ (δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια), αν δηλαδή θα γίνει η μετακίνησή του με πώληση ή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλεχάντρο Νταμιάν "Τσόρι" Ντομίνγκες εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ