ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καζίμ: "Την Παρασκευή πιάνουμε κορυφή"

Καζίμ: "Την Παρασκευή πιάνουμε κορυφή"
INTIME SPORTS

Ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς μιλά για τις πρώτες πολύ καλές εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό, δηλώνει πανέτοιμος, αναφέρεται στο υψηλό ηθικό που υπάρχει στα αποδυτήρια και στέλνει μήνυμα ενόψει Παρασκευής.

Χαρούμενος και γεμάτος θετικές εντυπώσεις φεύγει από την Τούμπα ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, υπογραμμίζοντας πως ήταν ένα δυνατό ματς, με δυνατή ατμόσφαιρα, ενώ δήλωσε πως είναι απόλυτα έτοιμος.

Επίσης, αναφέρθηκε στη διαφορά που μειώθηκε από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα σε δύσκολα παιχνίδια.

Για το ματς: "Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν πάρα πολύ καλή και μου άρεσε και ο τρόπος που έπαιξε και ο Ολυμπιακός σήμερα".

Για το αν είμαι έτοιμος: "Είμαι έτοιμος. Έχω παίξει έξι μήνες, έπαιζα σ' όλα τα ματς με την Γαλατάσαραϊ. Δεν είναι ότι δεν έπαιζα εκεί. Το μόνο που μένει είναι να προσαρμοστώ και να δω πως θέλει να παίζω ο προπονητής μου".

Για το γεγονός πως με το που ήρθε στον Ολυμπιακό μειώθηκε η διαφορά από την κορυφή: "Μου το είπαν οι συμπαίκτες αυτό, πως ήρθα και άλλαξαν τα πράγματα. Το ηθικό στα αποδυτήρια είναι πολύ υψηλό. Έχουμε δύο βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό κι αν κερδίσουμε την ΑΕΚ την Παρασκευή θα τους προσπεράσουμε και η πίεση θα πάει στον ΠΑΟ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι".

Για το γεγονός πως ο Βαλβέρδε είχε πει πως οι παίκτες του παίζουν καλύτερα με πίεση: "Νομίζω πως ο λόγος που το λέει αυτό ο προπονητής μας, είναι επειδή οι μεγάλοι παίκτες χρειάζονται δυνατά ματς για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Και η ομάδα είναι γεμάτη με μεγάλους παίκτες".

Μέγιερι: "Πάντα παίζει σκληρά ο ΠΑΟΚ"

Έτοιμοι για το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μέγιερι, που τόνισε πως η νίκη ήρθε λόγω των γρήγορων γκολ: "Κλειδί του αγώνα ήταν πως σκοράραμε γρήγορα. Είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε όπως θέλαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που παλεύει και παίζει σκληρά, ειδικά στα ντέρμπι και σε ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς ήμασταν έτοιμοι γι αυτό και καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε".

Για το αν τους επηρέασε η γκέλα του ΠΑΟ: "Δεν άλλαξε κάτι το αποτέλεσμα του ΠΑΟ, γιατί ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Ίσως ήταν ένα συν, όμως δεν ήταν κάτι διαφορετικό γιατί ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε εμείς".

Για τη διαφορά που μειώθηκε: "Δεν αλλάζει κάτι. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, να κάνουμε το ίδιο και να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ