ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καβενάγκι: "Ο Τσόρι και η Ρίβερ..."

Καβενάγκι: "Ο Τσόρι και η Ρίβερ..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Καβενάγκι ρωτήθηκε εάν ο καλός φίλος του, Τσόρι, θα άφηνε τον Ολυμπιακό για να γυρίσει στο Μπουένος Άιρες, πριν την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι έχει πετύχει σημαντικά επιτεύγματα με τη Ρίβερ Πλέιτ και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "lapaginamillonaria.com", στην οποία αναφέρθηκε στο παρελθόν του στο Μπουένος Άιρες και στην προοπτική του επαναπατρισμού του.

Ωστόσο δεν περιορίστηκε στα δικά του... Ως στενός φίλος του Τσόρι Ντομίνγκες, ρωτήθηκε για την πιθανότητα ο επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού να αγωνιστεί ξανά για τους "μιλιονάριος".

Ο 32χρονος επιθετικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αλλά εξήγησε πως ο Τσόρι έχει προσαρμοστεί στον Πειραιά και δεν είναι απλό να αφήσει την Ελλάδα και να γυρίσει στην Αργεντινή...

"Είναι περίπλοκο. Ζει πολύ καλά στην Ελλάδα. Είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό, έχει πανηγυρίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, είναι αγαπητός και σεβαστός. Η οικογένεια του έχει εγκλιματιστεί και έχει καλό περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει. Δεν ξέρω εάν θα γυρίσει ή όχι, αλλά ίσως. Στη Ρίβερ πάντα υπάρχει μία θέση για αυτόν" σχολίασε ο Καβενάγκι για τον Τσόρι.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ