ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι ψάχνει ο Μοντεστό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό απουσιάζει από την Ελλάδα και το μυαλό όλων πάει σε ταξίδι "κατασκοπευτικής" φύσεως.

Πριν από λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε ότι ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Ήταν μία μεταγραφή που έφερε 100% τη σφραγίδα του Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Κορσικανός πάντως... αναζητείται! Την Παρασκευή (16/3) ήταν κανονικά στο Ρέντη, ωστόσο, απουσίασε από το φιλικό με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι είτε στον πάγκο, είτε στην εξέδρα.

Το μυαλό όλων λοιπόν πήγε αναπόφευκτα σε ταξιδάκι "κατασκοπευτικής" φύσεως στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αν έχει πάει π.χ. στην Γαλλία ή στην Ιταλία. Δεν επιβεβαιώνεται καν ότι έχει κάνει ταξίδι...

Υπάρχει όμως μία έντονη φημολογία ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Οπότε, όλα δείχνουν ότι έχει "πεταχτεί" κάπου για να "τσεκάρει" ποδοσφαιριστή.

Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι ο Φρανσουά Μοντεστό δεν θα έμενε μόνο στον Καμαρά της Αζαξιό. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο επικεφαλής του ερυθρόλευκου τμήματος σκάουτινγκ έχει και άλλον "Καμαρά" στα σκαριά.

Λαμβάνοντας υπόψη το... ιστορικό των υποθέσεων που αναλαμβάνει ο Μοντεστό, η λογική λέει ότι θα μάθουμε ξαφνικά ένα όνομα το οποίο θα αποτελέσει προσωπική του επιλογή.

Ξαφνικά άλλωστε μπήκε στη ζωή μας πέρσι τον Γενάρη ο Παπέ Αμπού Σισέ, ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας πριν από καμιά δεκαριά μέρες και ο Καμαρά.

Ο Μοντεστό φροντίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όχι μόνο από τους δημοσιογράφους ή από τους διάφορους μάνατζερ, αλλά κάνει κινήσεις ακόμη και κάτω από τη μύτη γαλλικών ομάδων, όπως συνέβη δηλαδή με την Μονακό που πιάστηκε στον ύπνο με τον Καμαρά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ