ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κατασκοπεία" στην Γιουβέντους

"Κατασκοπεία" στην Γιουβέντους

Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Τορίνο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα, μιας και είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών στις 22 Οκτωβρίου.

"Ερυθρόλευκα μάτια" θα υπάρχουν απόψε το βράδυ στο Τορίνο. Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Ρόμα, κατασκοπεύοντας έτσι την "Βέκια Σινιόρα", επόμενη αντίπαλο των Πειραιωτών στους ομίλους του Champions League (22/10 στο Φάληρο).

Στο Λιμάνι είναι σε φάση ανασύνταξης μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Μάλμε, υπάρχει και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, επομένως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κοιτάξουν να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας και να μελετήσουν όσο γίνεται καλύτερα την Γιουβέντους.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα επικοινωνήσουν με τους Έλληνες της Ρόμα, τον Μανωλά, τον Τοροσίδη και τον Χολέμπας, προκειμένου να πουν και εκείνοι την γνώμη τους, να αναλύσουν τα υπέρ και τα κατά της Γιουβέντους και να έχουν οι "ερυθρόλευκοι" σφαιρική άποψη για την Πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Φυσικά, το ματς θα δει τηλεοπτικά και ο Μίτσελ (19:00), προκειμένου να έχει και ο ίδιος μια εικόνα από την Γιουβέντους και να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι. Ένα ματς οριακό για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ