ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"

Κάρολ: "Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ρόι Κάρολ και Νταβίδ Φουστέρ έδωσαν το "παρών" στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον έμπειρο τερματοφύλακα να δηλώσει πως ο Ολυμπιακός είναι πλέον η οικογένειά του. Τι είπε ο Ισπανός για το πρωτάθλημα

Το "παρών" στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να φωτογραφίθουν και να δώσουν αυτόγραφα, στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, έδωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν, Νταβίδ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ.

Οι δύο παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος, έγιναν αντικείμενο λατρείας από περίπου 200 φιλάθλους των "ερυθρόλευκων" και στις δηλώσεις τους ο μεν Κάρολ στάθηκε κυρίως στο κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, ο δε Φουστέρ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόι Κάρολ:

Για την θετική εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον, σχολίασε: " Νιώθω ωραία και μ' αρέσει που έκανα εντύπωση στον κόσμο. Μου το δείχνουν καθημερινά και ειδικά σήμερα που έχουν έρθει τόσοι πολλοί φίλαθλοι μας ώστε να μας δουν από κοντά. Είναι εκπληκτικό και τους ευχαριστώ.

Ξέρω, όμως, πως το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, πολύ συχνά, οπότε δε μένω σε αυτήν την εμφάνιση και θα προσπαθώ για το καλύτερο κάθε φορά. Δεν επαναπαύομαι, αντιθέτως, είμαι συνέχεια σε εγρήγορση και κρατάω χαμηλούς τόνους".

Για το αν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο, είπε: " Aυτό δεν το γνωρίζω και θα το κρίνει ο προπονητής. Είναι πιθανό πάντως να παίξω. Πάντως, ακόμη και αν δεν παίξω σε αυτό το ματς, σίγουρα θα αγωνιστώ στον επαναληπτικό την Πέμπτη (23/9) με την Ρουμπίν στο γήπεδο μας και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.

Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, περίπου δύο εβδομάδες, αλλά νιώθω τον Ολυμπιακό, πλέον, σαν οικογένεια μου. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει υπέροχους φιλάθλους και μία σπουδαία ομάδα, οργανωμένη και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα".

Για το αν θα επηρεάσει τους Πειραιώτες το "διπλό" στην Μόσχα ενόψει Πανιωνίου, είπε: " Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό ματς, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να τον αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και προσοχή, όπως κάναμε και με την Ρουμπίν. Θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα και θα πρέπει να κερδίσουμε πάση-θυσία τον Πανιώνιο, όπως και τα ερχόμενα ματς στην Superleague".

Φουστέρ: "Νίκες σε όλα τα ματς"

Ο Νταβίδ Φουστέρ από την πλευρά του αρχικά μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο: " Θα αντιμετωπίσουμε για δεύτερη φορά φέτος τον Πανιώνιο. Στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε σχετικά εύκολα (0-3) στο γήπεδο τους και στην έδρα μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε το ίδιο. Διαθέτει, πάντως, μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Εμάς δουλειά μας είναι από εδώ και πέρα να νικάμε σε όλα τα ματς που έχουμε να δώσουμε. Ειδικά σε αυτά του πρωταθλήματος, διότι, πλέον, κάθε αγώνας για την Superleague, είναι σαν τελικός για εμάς. Το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας και από εμάς εξαρτάται το αν θα το κατακτήσουμε, κερδίζοντας τα παιχνίδια. Θέλουμε πολύ και το φετινό πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι τέλους".

Για το αν ξεχωρίζει το γκολ που πέτυχε στην Μόσχα επί της Καζάν, τόνισε: " Έχω πετύχει ορισμένα καθοριστικά γκολ με τον Ολυμπιακό. Σημαντικό ήταν και το περσινό στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη, αλλά σίγουρα αυτό επί της Ρουμπίν Καζάν έχει ιδιαίτερη αξία. Αρκεί να προκριθούμε, όμως, στην επόμενη φάση. Τότε θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία".

Για το αν το κρύο στην Μόσχα τους επηρέασε, σχολίασε: " Έκανε πράγματι πολύ κρύο και μας δυσκόλεψε στην αρχή, αλλά αγωνιστικά όπως είδατε δεν μας επηρέασε, καθώς παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, κάναμε φάσεις, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Σίγουρα οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο, αλλά τα καταφέραμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ