ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρασαββίδης: "Όποιος δώσει τα περισσότερα..."

Καρασαββίδης: "Όποιος δώσει τα περισσότερα..."
INTIME SPORTS

Σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ο μάνατζερ FIFA, Θεόφιλος Καρασαββίδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μανωλά σε Γιουβέντους ή Ρόμα.

Περίπου 15 εκατομμύρια ζητάει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά και οι δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή την στιγμή γερά στην μάχη της απόκτησης του Έλληνα διεθνή στόπερ είναι οι Γιουβέντους και Ρόμα. Για την υπόθεση μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, μάνατζερ FIFA.

"Δεν είναι θέμα επιλογής μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους. Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά θα εξαρτηθεί από τα χρήματα. Με ποια έννοια; Όποια ομάδα προσεγγίσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα αγοράσει τον παίκτη.

Μιλάμε για έναν μεγάλο αμυντικό, σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια.

Εξαρτάται, βέβαια, πώς θα προσαρμοστεί ένας παίκτης στην ιταλική λίγκα, καθώς πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν εκεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Θεόφιλος Καρασαββίδης για την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού, τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή και την ικανότητα του να σταθεί στην Serie A.

Για τον Βασίλη Τοροσίδη και αν θα μείνει στην Ρόμα, υποστήριξε τα εξής: "Πριν από λίγο καιρό είχα μιλήσει μαζί του και μου είχε πει πως θέλει να μείνει στη Ρώμη γιατί νιώθει καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ