ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Βρείτε Κόκκαλη ή Μαρινάκη για να μη σπάτε ρεκόρ σε μακέτες"

Καραπαπάς: "Βρείτε Κόκκαλη ή Μαρινάκη για να μη σπάτε ρεκόρ σε μακέτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε δεικτικό σχόλιο στο Facebook για το θέμα του γηπέδου και προέτρεψε τις άλλες ομάδες να βρουν Κόκκαλη ή Μαρινάκη για να μη μείνουν τα όνειρά τους... μακέτες.

Μέσω Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε σχόλιο στο Facebook για το θέμα του γηπέδου και τόνισε πως οι άλλες ομάδες θα πρέπει να βρουν έναν Σωκράτη Κόκκαλη ή έναν Βαγγέλη Μαρινάκη "και να μη σπάτε τα ρεκόρ σε μακέτες". Τι ανέφερε για το "Γ. Καραϊσκάκης", το κόστος του και την αποπληρωμή του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Επειδή σηκώθηκε κουβέντα για το γηπεδικό ζήτημα, κάποιες διευκρινίσεις σε νεόφλωρους και παλαιοκλαψουρίζοντες:

Για να φτιάξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γήπεδο, η Πολιτεία ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕΝΤ! Για το Καραισκάκη ο μεγάλος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ έβαλε 20 από την τσέπη και τα υπόλοιπα 40 εκατ συν όσα προκύπτουν στην πορεία τα βάζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Τα τελευταία χρόνια ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ βάζει εκατομμύρια στο γήπεδο για να γίνουν αποπληρωμές και για να δημιουργούνται χώροι και υποδομές που έχουν ελάχιστα γήπεδα στον κόσμο. Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που ΔΕΝ "χαρίστηκε" όπως λένε οι παπαγάλοι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι Λεωφόρος (Περιβόλα) ή Πυλαία.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Αν θέλετε να φτιάξετε πραγματικά γήπεδο και να μη σπάτε τα ρεκόρ σε μακέτες να βρείτε έναν ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ή ένα ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Που θα είναι πραγματικά οπαδός της ομάδας σας και όχι περαστικός... Άντε γιατί δε μιλάμε, δε μιλάμε και στο τέλος... Δείτε τώρα τη φωτογραφία. Δεν είναι μακέτα. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ