ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Μη γράφετε αηδίες μην τα κάνει 25"

Καραπαπάς: "Μη γράφετε αηδίες μην τα κάνει 25"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξέσπασμα του Κώστα Καραπαπά σχετικά με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε, μετά την συνάντηση της ηγεσίας των "Κόκκινων Αετών" της Σαγκάης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και υστερόγραφο με συγκεκριμένους παραλήπτες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση το Σάββατο (14/5) το πρωί με την ηγεσία των "Κόκκινων Αετών" (SIPG), την κινεζική ομάδα την οποία διοικεί ο όμιλος που διαχειρίζεται το τεράστιο λιμάνι της Σαγκάης.

Επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος Γιαν Τζουν, τον οποίο συνόδευαν πέντε συνεργάτες του, στον όμιλο και στην ομάδα και συγκεκριμένα οι κ.κ. Τζιαγκ Γκογκσένκ, Ντογκ Ζιγκάγκ, Χουαγκ Χαϊντόγκ, Λιου Τσαγκμάν και Γιε Ζενχιά.

Οι Κινέζοι ξεναγήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, έκαναν πλήθος ερωτήσεων, ειδικά για τη δομή και την οργάνωση του Ολυμπιακού, με έμφαση στο χώρο των Ακαδημιών και των Σχολών ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" παρέθεσε γεύμα στην Κινεζική αντιπροσωπεία και με την επίσκεψη στον Πειραιά οι Ασιάτες ολοκλήρωσαν τον ευρωπαϊκό κύκλο συναντήσεων τους με συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Η παρουσία της ηγεσίας των "Κόκκινων Αετών" της Σαγκάης πυροδότησε διάφορα σενάρια σε μερίδα του Τύπου, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανή παραχώρηση πακέτου μετοχών και της ονομασίας του "Γ. Καραϊσκάκης" στους Κινέζους, γεγονός που έφερε το ξέσπασμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μίλησε για "σενάρια θερινής νυκτός", τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "ο κύριος Μαρινάκης σας υποσχέθηκε 15 χρόνια ακόμα ΠΟΝΟ! Μη γράφετε αηδίες γιατί μπορεί να τα κάνει 25!"

Παράλληλα στο υστερόγραφο του ο Κώστας Καραπαπάς κάνει λόγο για "ερευνητές δημοσιογράφους" και αφήνει αιχμές για την στάση τους στο θέμα που έχει προκύψει εσχάτως στην Θεσσαλονίκη, όπου η αστυνομία έφτασε στα ίχνη μιας φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης, με τον "κοριό" να συνδέει εργαζόμενο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με παράνομες πράξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ