ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραγκούνης: "Από ατυχία δεν σκοράραμε"

Καραγκούνης: "Από ατυχία δεν σκοράραμε"
INTIME SPORTS

Με την ατυχία τα έβαλε ο Βασίλης Καραγκούνης σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά το τέλος του αγώνα Άστον Βίλα - Ολυμπιακός. Ιωαννίδης: "Τα δώσαμε όλα".

" Μπορούμε να κρατήσουμε την πολύ καλή μας εμφάνιση, το πώς σταθήκαμε και λίγο την ατυχία που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε. Έχουμε την ομάδα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο άλλα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που πρέπει.

Ο κόσμος ήταν φανταστικός σήμερα. Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους. Μακάρι να έφυγαν με ψηλά το κεφάλι για την προσπάθεια που κάναμε και τους ευχαριστούμε για όλα", είπε αρχικά ο νεαρός.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ιωαννίδης τόνισε τα εξής:

"Ήταν ένα πολύ καλό ματς, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, φάγαμε ένα γρήγορο γκολ χωρίς να το καταλάβουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα δώσαμε όλα, θέλαμε να πάμε μέχρι την Ιταλία, δυστυχώς δεν μπορέσαμε.

Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε το πρωτάθλημα. Για τον κόσμο θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι κοντά μας σε όλα. Στην Αγγλία ήταν και πάλι κοντά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ