ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα θέμα με Ταταρουσάνου και Σταφυλίδη

Κανένα θέμα με Ταταρουσάνου και Σταφυλίδη
MOTIONTEAM

Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Ταταρουσάνου και Σταφυλίδη, με τον Πελέ να είναι η μοναδική κίνηση των "ερυθρολεύκων" στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών παρέλασαν από μεταγραφικά σενάρια που είχαν ως συνδετικό κρίκο τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο πιθανότατα πρόκειται για κόλπα των μάνατζερ που με αυτό τον τρόπο θέλησαν να δώσουν δημοσιότητα ή να αυξήσουν τον ντόρο γύρω από τους πελάτες τους.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, κρίνοντας από τον κατηγορηματικό τρόπο που διαψεύδουν τις φήμες στον πλατεία Αλεξάνδρας. "Παραμύθια" χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τον Κώστα Σταφυλίδη της Μπάγερ Λεβερκούζεν ή την επικείμενη συμφωνία με τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου (στο Sport24.gr είχατε διαβάσει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία Ολυμπιακού - Ταταρουσάνου , όπως και καμία επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπακάκη ), τον πανύψηλο Ρουμάνο διεθνή γκολκίπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Όπως τονίζουν οι Πειραιώτες, η απόκτηση του Πελέ είναι η μια και μοναδική κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ενώ διαψεύδουν οποιοδήποτε άλλο σενάριο που τους συνδέει με την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, την Δευτέρα (30/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οπότε και τέθηκε άμεσα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου (4/1, 19:30) με την Καλλονή στο Φάληρο και δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο αφορά την εμπλοκή τους σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Την Τρίτη (31/12) ο Ολυμπιακός έχει το καθιερωμένο ΔΣ, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Γιώργου Λούβαρη μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης του με τα κοινά της πειραϊκής ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ