ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα ραντεβού Μαρινάκη - Ντε Βινσέντι

Κανένα ραντεβού Μαρινάκη - Ντε Βινσέντι
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρχε συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκπρόσωπο και τον ίδιο τον Τομάς Ντε Βινσέντι. Καμία εξέλιξη με τις ανανεώσεις.

Η παρουσία του μάνατζερ του Τομάς Ντε Βινσέντι, Εστεμπάν Μπουχάν, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή, είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια και οι φήμες για ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπήρχαν μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε και με τον ίδιο τον παίκτη και με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από τον Ολυμπιακό πάντως, ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρχε συνάντηση του προέδρου της ομάδας ούτε με τον Εστεμπάν Μπουχάν, ούτε με τον Τομάς Ντε Βινσέντι.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα φύγει ή όχι από την ομάδα των Ιωαννίνων, ούτε πως δεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Σ' ό,τι αφορά στην υπόθεση των ανανεώσεων, ούτε την Δευτέρα υπήρξε κάποια εξέλιξη με τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη και όπως τονίζουν στο Λιμάνι δεν υπάρχει κάποια διορία που εκπνέει σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ