ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάμπελ: "Θέλαμε όσο τίποτα το τρία στα τρία"

Κάμπελ: "Θέλαμε όσο τίποτα το τρία στα τρία"
Σαβιόλα Κάμπελ INTIME SPORTS

Ο Τζόελ Κάμπελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην σημασία του τρία στα τρία στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ ενώ τόνισε ότι η εμφάνιση του κόντρα στον "δικέφαλο" ήταν η καλύτερη του έως τώρα.

Ο "MVP" της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήταν ο Τζόελ Κάμπελ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μοίρασε δυο ασίστ ενώ πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ για την ομάδα του στη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 4-0.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" είπε πως η εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ίσως η καλύτερη με την "ερυθρόλευκη" φανέλα σημειώνοντας:

"Θέλαμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια γιατί ήταν σημαντικά. Έπρεπε να το καταφέρουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν θεωρεί πως είναι το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό:
'Ίσως ναι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω το καλύτερο για την ομάδα".

Για το αν θα πάει στην Αυστραλία για να παίξει με την Εθνική του ομάδα:
"Ναι θα πάω. Παρότι είναι ένα μακρύ ταξίδι, όποτε μου ζητηθεί να εκπροσωπήσω την εθνική μου ομάδα θα το κάνω. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι να γυρίσω ξανά στον Ολυμπιακό".

Για το αν ξεχωρίζει κάποια από τις 7 ασίστ που έχει δώσει:
"Δεν ξεχωρίζω κάποια αλλά ξέρω ότι οι ασίστ είναι πάρα πολύ σημαντικές για την ομάδα και μου αρέσει τόσο να σκοράρω όσο και να δίνω ασίστ
".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ