ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλώς τον Μάικλ

Καλώς τον Μάικλ
INTIME SPORTS

Επέστρεψαν στην προπόνηση οι διεθνείς, πλην του Εντιγκά που αναμένεται αύριο στην Ελλάδα και για πρώτη φορά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Mετά από οκτώ μήνες, ο Μάικλ Ολαιτάν προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και αυξάνονται πλέον οι πιθανότητες να επανέλθει στην ενεργό δράση, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν πήρε μέρος σε ολόκληρη την προπόνηση της Πέμπτης και το γεγονός αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο νέο για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Το τελευταίο διάστημα ο Μάικλ Ολαϊτάν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά όχι σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Νιγηριανός επιθετικός συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο 20άχρονος παίκτης.

Όπως κι αν έχει η κατάσταση, η ενσωμάτωση του στην ομάδα αποτελεί μία ευχάριστη είδηση. Παρόντες στην προπόνηση όλοι οι διεθνείς , πλην του Εντιγκά που αναμένεται αύριο στην Ελλάδα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι προπονήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Ολαϊτάν να μπαίνει και εκείνος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αρχικά, οι παίκτες του κ. Μίτσελ ξεκίνησαν με ασκήσεις τεχνικής, ενώ στην συνέχεια εστίασαν στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της πίεσης στον αντίπαλο, με σχετικές ασκήσεις. Το πρόγραμμα στην συνέχεια περιελάμβανε κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μονομαχίες 3 εναντίον 2 σε μικρό χώρο (άμυνα-επίθεση και γρήγορη αντίδραση).

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ