ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλή τύχη" σε Εθνική Ελλάδας από Βάις

"Καλή τύχη" σε Εθνική Ελλάδας από Βάις
INTIME SPORTS

Τη στήριξή του στην Εθνική Ελλάδας εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Βάις μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Δείτε το μήνυμά του.

Με τόσους συμπαίκτες του να είναι διεθνείς με τη Εθνική Ελλάδας, ο Βλάντιμιρ Βάις δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος απέναντι στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Έτσι, λίγες ώρες πριν την πρώτη μονομαχία με τη Ρουμανία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Σλοβάκος άσος έδωσε τις ευχές του στην Εθνική Ελλάδας.

"Καλή τύχη στην Ελλάδα για το παιχνίδι απέναντι στη Ρουμανία", ήταν το μήνυμά του στο Facebook, το οποίο συνόδευσε μάλιστα και με μία πανηγυρική φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βάις τέθηκε αντιμέτωπος της Εθνικής σε αυτή την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Σλοβακία να τερματίζει όμως τρίτη στον όμιλο και να μένει εκτός από το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού.

"Καλή τύχη" σε Εθνική Ελλάδας από Βάις

"Good Luck to Greece for the game against Romania", ήταν το μήνυμα του Βλάντιμιρ Βάις προς την Εθνική Ελλάδας μέσω της σελίδας του στο Facebook

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ