ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Και ο Ολυμπιακός για Πάντεφ"

"Και ο Ολυμπιακός για Πάντεφ"

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ από την Νάπολι, την στιγμή που η Αλ Τζαζίρα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον Σκοπιανό διεθνή φορ.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού στράικερ, ο οποίος θα προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες και πιθανότατα μια από αυτές είναι και του Γκόραν Πάντεφ, αν ευσταθεί το ιταλικό δημοσίευμα που θέλει τους Πειραιώτες να κάνουν μπάσιμο για την απόκτηση του από την Νάπολι.

Συγκεκριμένα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δημοσιογράφος που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεταγραφές, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπήκε στην διεκδίκηση του Σκοπιανού διεθνή φορ, για τον οποίο έχει ήδη κάνει πρόταση η Αλ Τζαζίρα.

Ο 31χρονος (27/7/1983) επιθετικός έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο Καμπιονάτο φορώντας τις φανέλες των Λάτσιο (2004-09), Ίντερ (2009-12), Νάπολι (από το 2012), ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Σπέτσια (2002-03) και Ανκόνα (2003-04).

Συνολικά μετράει 317 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, με 73 γκολ και 46 ασίστ. Στο Champions League έχει 30 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας έχει αγωνιστεί 27 φορές με 9 τέρματα και 7 ασίστ.

Σε συλλογικό επίπεδο το κοντέρ του έχει καταγράψει 396 παιχνίδια με 93 γκολ και 58 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ