ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισπανικά εγκώμια για Ρομπέρτο

Ισπανικά εγκώμια για Ρομπέρτο
Ρομπέρτο INTIME SPORTS

Η ισπανική ιστοσελίδα "20minutos.es" έκανε αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές της χώρας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και υπάρχει ειδική μνεία στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο.

Μπορεί στην εθνική Ισπανίας να μην έχει κληθεί και να μην έχει έρθει επισήμως η... αναγνώριση των πολύ καλών του εμφανίσεων με την φανέλα του Ολυμπιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι περνούν απαρατήρητα τα όσα κάνει στα γκολπόστ των Πειραιωτών.

Η ισπανική ιστοσελίδα "20minutos.es" έκανε αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές της χώρας που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα και αναφέρεται σε εκείνους που τα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα στους "φούριας ρόχας".

Για τον Ρομπέρτο τονίζεται πως "ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εκπλήσσει παιχνίδι με το παιχνίδι με τις εμφανίσεις του και εντυπωσιάζει τους πάντες. Η σεζόν που πραγματοποιεί, είναι εξαιρετική και ο 28χρονος δείχνει να έχει ωριμάσει ως τερματοφύλακας. Η κλήση του στην εθνική Ισπανίας θα έρθει και θα στηρίζεται στις εκπληκτικές του επεμβάσεις".

Το αφιέρωμα γράφει και για τους Χοσέ Καγεχόν, Αλβάρο Μοράτα (κλήθηκαν για πρώτη φορά με Λευκορωσία και Γερμανία), Γιόναθαν Σοριάνο, Αγιόσε Πέρες, Μικέλ Αρτέτα, Αλμπέρτο Μορένο και Ολιβέρ Τόρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ