ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισά: "Προτεραιότητα μας ο φορ"

Ισά: "Προτεραιότητα μας ο φορ"
INTIME SPORTS

Ο Πιέρ Ισά μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στο Ζέεφελντ σχετικά με τις μεταγραφές που εκκρεμούν, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη που του λείπει στην επίθεση.

"Δεν έχουμε κάτι νεότερο αυτή την στιγμή. Έχουμε κάποιες επαφές και προσπαθούμε ώστε οι μεταγραφές μας να είναι μαζί μας στις ΗΠΑ", τόνισε αρχικά ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού για τις επικείμενες μεταγραφές, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ βρίσκεται μαζί από την αρχή της προετοιμασίας:

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

"Ξέραμε τι θέλαμε. Είχαμε προετοιμαστεί από νωρίς. Ο προπονητής γνώριζε καλά το τι ζητούσε και έτσι προχωρήσαμε. Ο Μίτσελ είναι ευχαριστημένος για τις προσθήκες μέχρι τώρα".

Για την ανάγκη που υπάρχει στην θέση του σέντερ φορ:

Πράγματι η προτεραιότητα μας είναι ο κεντρικός επιθετικός. Για να μην τον βλέπετε εδώ σημαίνει πως γίνεται προσπάθεια για να κλείσει ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Ψάχνουμε για κάτι καλό και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα εξελίξεις".

Όσον αφορά την υπόθεση του Μαζουακού, ο Πιέρ Ισά ήταν καθησυχαστικός:

"Είναι σε καλό δρόμο. Περιμένουμε τα χαρτιά του. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους χρόνους. Πριν δεν ξέραμε με ποιόν να μιλήσουμε στην Βαλανσιέν. Τώρα που υπάρχει κάποιος στην διοίκηση, κάναμε την επαφή και περιμένουμε τα έγγραφα για τον παίκτη. Δεν θέλουμε να κάνουμε κόλπα με κανέναν και καμία ομάδα. Ως Ολυμπιακός θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί με όλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ