ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Πως γίνεται να τρέχω περισσότερο από εσάς;"

Ιμπαγάσα: "Πως γίνεται να τρέχω περισσότερο από εσάς;"
Ιμπαγάσα INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έριξε γκάζια στους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανθρακικό. Διαβάστε τι τους είπε στην ηγετική ομιλία του και ποια η παρότρυνση του Ζαρντίμ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συγκεντρώνει όλο το πακέτο που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να κάνει την διαφορά και να ηγηθεί σε μια ομάδα. Είναι εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι ο δημιουργός του παιχνιδιού της ομάδας, είναι παθιασμένος και όταν χρειαστεί παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Αυτό συνέβη και την Κυριακή στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" λίγο μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού με 4-1.

Ο έμπειρος Αργεντίνος που ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης και πράγματι ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει ως πιο έμπειρος στους συμπαίκτες του και να τους στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης αλλά και αφύπνισης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πως ξεκίνησαν όλα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπήκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενημερώνοντας τους για το διήμερο ρεπό που θα πάρουν, ενώ παράλληλα τους τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και γι' αυτό θα δουλέψουν περισσότερο από την Τετάρτη.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Ζαρντίμ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ζήτησε και πήρε τον λόγο με τον προπονητή του Ολυμπιακού να παροτρύνει τους ποδοσφαιριστές του να ακούσουν τον συμπαίκτη τους.

"Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας, δεν γίνεται. Από την στιγμή που μπορώ και τρέχω εγώ που είμαι 36 χρονών, άρα πρέπει να τρέχουμε όλοι ακόμη περισσότερο. Έτσι μονάχα θα γίνουμε καλύτεροι", είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ενώ ο "Πρωταθλητής" γράφει:

"Ποιος σας είπε ότι φτάνει μόνο το ταλέντο για να παίξετε σε μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού; Χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην τρέχετε περισσότερο από εμένα μέσα στο γήπεδο. Να το κάνω εγώ σ' αυτή την ηλικία και εσείς να μην ακολουθείτε;".

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα λοιπόν, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έστειλε μήνυμα στους νεότερους συμπαίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας και η προσπάθειά του φαίνεται πως απέφερε καρπούς, αφού ο χαμηλών τόνων Νταβίδ Φουστέρ, ανέβασε τους τόνους και δέχτηκε με πάθος την συμβουλή του "Κάνιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ