ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για τη Μαγιόρκα"

Ιμπαγάσα: "Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες για τη Μαγιόρκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποστήριξε σε ισπανικά ΜΜΕ ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τη Μαγιόρκα, τεχνικός της οποίας είναι ο πρώην συμπαίκτης και φίλος του, Χαβιέρ Ολαϊθόλα.

Συνέντευξη στη "Marca" παραχώρησε ο εκ των βοηθών του Πάουλο Μπέντο στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο "Κάνιο" υποστήριξε ότι στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Μαγιόρκα, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην συμπαίκτης και καλός του φίλος, Χαβιέρ Ολαϊθόλα.

"Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν με έχει καλέσει από τη Μαγιόρκα για να με ρωτήσει για κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Αλλά, έχουμε 30 παίκτες στο ρόστερ και είναι δύσκολο να παίξουν όλοι, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό έχουμε παίκτες που θα είχαν ενδιαφέρον για τη Μαγιόρκα", υποστήριξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μετά από 19 αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Μαγιόρκα έχει συγκεντρώσει μόλις 19 βαθμούς, ευρισκόμενη στην 20ή θέση (σε σύνολο 22 ομάδων) κι εντός ζώνης υποβιβασμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ