ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποιημένος ο Μαρινάκης από την πρόσκληση

Ικανοποιημένος ο Μαρινάκης από την πρόσκληση

Ο Μαρινάκης ενημερώθηκε για την πρόσκληση του Σαββίδη, αλλά παρά το γεγονός πως αισθάνεται ικανοποιημένος από την κίνηση, πιθανότατα δεν θα αποδεχθεί την πρόσκληση. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Ο Ιβάν Σαββίδης με ανοιχτή επιστολή προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε γνωστό στον τελευταίο πως επιθυμεί να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών έμαθε για την πρόσκληση του ομολόγου του και η πρώτη αντίδραση ήταν θετική.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμεινε ικανοποιημένος από την κίνηση του Σαββίδη και θεωρεί πως είναι στη σωστή κατεύθυνση για την εξομάλυνση της φορτισμένης κατάστασης που υπάρχει πριν τον επαναληπτικό της Τούμπας, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, δεν θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θέλει να οξυνθούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με την παρουσία του στο γήπεδο, ειδικά από τη στιγμή που ο Σαββίδης δείχνει διάθεση για καλυτέρευση των σχέσεων.

Το θετικό είναι πως τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ όσο και αυτός του Ολυμπιακού φαίνεται να ρίχνουν τους τόνους πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης που μυρίζει μπαρούτι. Ο Σαββίδης έκανε την πρόσκληση στον Μαρινάκη και αυτός την εξέλαβε θετικά αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα την αποδεχθεί, έχοντας πάντως πολύ καλή άποψη για την κίνηση αυτή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ