ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ησυχία στο Λιμάνι για Μιραλάς

Ησυχία στο Λιμάνι για Μιραλάς
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν αντιδράσει, ούτε έχουν πάρει επίσημη θέση σχετικά με τα αγγλικά δημοσιεύματα που ντύνουν τον Μιραλάς στα χρώματα της Έβερτον.

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την μετακίνηση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, με τους Άγγλους να γράφουν την Πέμπτη το βράδυ πως ο Βέλγος έχει συμφωνήσει με τα "ζαχαρωτά" και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό που περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία είναι η αντίδραση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ που μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα και δεν προκύπτει κάποια αντίδραση.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το βράδυ της Πέμπτης, οι Άγγλοι έγραφαν για τετραετές συμβόλαιο στον Βέλγο επιθετικό και πρόταση 6.363.000 ευρώ προς τον Ολυμπιακό (άλλα δημοσιεύματα έγραφαν για 7.639.000 ευρώ) .

Τα δημοσιεύματα κάποιων site, που ανέφεραν ότι στη διοίκηση υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Έβερτον και ότι ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε κανονικά στην Ελλάδα από τις διεθνείς υποχρεώσεις του ενόψει της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (17/8), δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται, από τον πειραϊκό σύλλογο, που δεν βγάζει το παραμικρό προς τα έξω.

Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση που έχουμε και οφείλουμε να την παραθέσουμε στους αναγνώστες μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ