ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε και υπογράφει για 5 χρόνια ο Μαζουακού

Ήρθε και υπογράφει για 5 χρόνια ο Μαζουακού

Δημοσίευμα της γαλλικής "Equipe" θέλει τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αρτούρ Μαζουακού, όπως αποκαλύπτει η "Equipe". Ο Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ θα περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής (4/7) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με το γαλλικό δημοσίευμα .

Ο 21χρονος άσος ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Βαλανσιέν και τον παρακολουθούσε στενά η Μαρσέιγ, ωστόσο οι Πειραιώτες πρόλαβαν τις εξελίξεις και φέρνουν τον παίκτη στην Ελλάδα.

Ο υπερηχητικός του Λιλ

Ο Μαζουακού είχε προωθηθεί πέρυσι στην πρώτη ομάδα της Βαλανσιέν, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2014, με προοπτική ανανέωσης έως το 2016. Ωστόσο, ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας απλούστευσε τα πράγματα, καθώς στη συμφωνία με τη Βαλανσιέν υπήρχε ο όρος ο παίκτης να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι "ερυθρόλευκοι" εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και βάζουν στο ρόστερ τους έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ