ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η τριάρα στην ΑΕΚ και ο ...ακατονόμαστος Παναθηναϊκός

Η τριάρα στην ΑΕΚ και ο ...ακατονόμαστος Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Όρεξη για κουβεντούλα είχε ο Ντέρμπισαϊρ με τους Έλληνες χρήστες του twitter. Η πρόβλεψη του για το σκορ του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για τον φετινό πρωταθλητή αλλά και η αναφορά του στους ..."άλλους που δεν μπορώ καν να πω το όνομά τους"!

Ο Μάθιου Ντέρμπισαϊρ ( @mattderbyshire2) είχε όρεξη χθες βράδυ για κουβεντούλα με τους Έλληνες χρήστες του twitter, προβλέποντας μεταξύ άλλων το σκορ του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και το τι σημαίνει η ερυθρόελυκη νίκη για τον ...ακατονόμαστο Παναθηναϊκό!

Αρχικά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού καλησπέρισε τους followers του από την πατρίδα μας και τους ζήτησε πρόβλεψη για το ματς της Παρασκευής.

Αφού του απάντησαν αρκετοί, ανάμεσά τους και ένας Άγγλος που έγραψε "κανείς δεν ενδιαφέρεται", ο Ντέρμπισαϊρ αποκάλυψε την δική του εκτίμηση: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-1.

Στη συνέχεια και σε συζήτηση με χρήστες τόνισε ότι "οι 3 βαθμοί θα προσθέσουν μεγάλη πίεση στους άλλους από την άλλη μεριά της πόλης. Δεν μπορώ καν να πω το όνομά τους, χε,χε", εννοώντας φυσικά τους Παναθηναϊκούς!

Ακολούθησε το Sport24.gr στο Twitter (@sport24) για breaking news και συνεχή αθλητική ενημέρωση όπου κι αν βρίσκεσαι!

Παράλληλα αναρωτήθηκε αν οι Έλληνες άρχισαν τώρα να ασχολούνται φανατικά με το twiiter καθώς μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο δημοφιλές όσο στην Αγγλία.

Τέλος σε ερώτηση follower αν παρακολουθεί τον φετινό Ολυμπιακό σχολίασε "παρακολουθώ πάντα τα αποτελέσματά του και τα γκολ", τονίζοντας πως "είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ