ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σαουθάμπτον ανακάλυψε τον Αμπντούν λόγω... Φουστέρ

Η Σαουθάμπτον ανακάλυψε τον Αμπντούν λόγω... Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν προέκυψε στη Σαουθάμπτον ενώ παρακολουθούσε τον Φουστέρ, αναφέρουν οι Άγγλοι. Παραμένει στόχος και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

"Η Σαουθάμπτον θέλει το αστέρι της Super League Τζαμέλ Αμπντούν", γράφει στον τίτλο της η Daily Echo και στο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι το ενδιαφέρον προέκυψε ενώ παρακολουθούσε τον Νταβίδ Φουστέρ.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει στόχος των "Αγίων".

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Σχετικά με τον Αμπντούν, σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να τον πουλήσει με ένα ποσό 1.2 εκατομ. λιρών, με πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό. Ανάμεσά τους η Σαουθάμπτον και η Νότινγχαμ.

Ο ατζέντης του Αμπντούν έχει ενημερώσει την ελληνική ομάδα για το ενδιαφέρον και πλέον απομένει να γίνει η επίσημη κρούση των "Αγίων".

Κάπου εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Φουστέρ. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τον γνώριζε από το ισπανικό πρωτάθλημα και ενημέρωσε τη Σαουθάμπτον η οποία και τον παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες.

Το τμήμα σκάουτινγκ όμως εντόπισε τον Αμπντούν και πλέον είναι η βασική προτεραιότητα της ομάδας. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Ισπανός εξακολουθεί και είναι στόχος του συλλόγου.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ