ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "πρώτη" του Αφελάι

Η "πρώτη" του Αφελάι
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού και μάλιστα στο βίντεο που ανέβασαν στο Instagram οι Πειραιώτες, έβγαλε και ασίστ για γκολ (VIDEO).

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός αστέρας είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και ο Μίτσελ έχει τα πρώτα δείγματα γραφής του διεθνούς άσου, ο οποίος με το "καλημέρα" άρχισε να... ξεδιπλώνει τις αρετές του πάνω στο χορτάρι.

Ο Αφελάι μάλιστα είχε και την πρώτη του ασίστ για γκολ, όταν έβγαλε μπαλιά από τα δεξιά και η τελική κατάληξη της φάσης ήταν το γκολ.

Άλλωστε, αυτό περιμένει ο Ολυμπιακός από τον Αφελάι, να κάνει την διαφορά και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ, πέρα από το να σκοράρει ο ίδιος.

Αναφορικά με την προπόνηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν για περισσότερα από 60 λεπτά κόντρα στην Μπιλμπάο, έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ όσοι έπαιξαν λιγότερο ή και καθόλου, συνέχισαν με κανονικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση δεν διήρκεσε παρά μία ώρα και ένα τέταρτο και αύριο το πρωί στις 09:00 οι "ερυθρόλευκο" θα γυμναστούν ξανά. Αργότερα, το απόγευμα, θα αναχωρήσουν για την Τουρκία, όπου το Σάββατο δίνουν το τελευταίο φιλικό απέναντι στη Φενέρ.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Μανωλάς, λόγω μικροενοχλήσεων στη μέση και συνέχισε με ατομικό, όπως και οι Σιόβας και Χολέβας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επίσης από μικροενοχλήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ