ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο "Emirates" (video)

Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο "Emirates" (video)
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά στο μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης επί αγγλικού εδάφους. Τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sport24.gr Παναγιώτης Γκαραγκάνης. Δείτε βίντεο από την προπόνηση.

Αποστολή στο Λονδίνο: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (27/9, 21:00), παρουσία του προέδρου του Πρωταθλητή Ελλάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε το "παρών" στο "Emirates".

Το καλό νέο είναι πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του με τον Αργεντινό χαφ στα βασικά του πλάνα.

Στο τέταρτο που μας επιτράπηκε η είσοδος, οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν, έκαναν διατατικές ασκήσεις και χωρίστηκαν σε γκρουπ, παίζοντας το λεγόμενο κορόιδο.

Ο Βαλβέρδε στο ένα γκρουπ "έδειξε" τους εννέα από τους έντεκα παίκτες της εντεκάδας. Ο λόγος για τους Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζεμπούρ. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Αν προσθέσουμε Κοστάνσο στο τέρμα και Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, συμπληρώθηκε το παζλ του αρχικού σχήματος. Θα μείνει εκτός ο αρχηγός Τοροσίδης; Δύσκολο μας φαίνεται. Οπότε, ας περιμένουμε τη σέντρα του αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ