ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η παραμονή Παπάζογλου και ο Βλαχοδήμος

Η παραμονή Παπάζογλου και ο Βλαχοδήμος
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Πάπαζογλου βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων όμως ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει, την ίδια στιγμή που ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής για ακόμη μια φορά.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Τάσος Παπάζογλου είναι μονάχα δύο από τους αρκετούς ταλαντούχους Έλληνες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, όμως ακόμη δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού διανύει τη δεύτερη σεζόν στο Λιμάνι, ενώ ο πρώην άσος της Ξάνθης ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και δείχνει πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στα νέα δεδομένα.

Τι σχέση όμως έχει ο ένας ποδοσφαιριστής με τον άλλον; Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η νεαρή τους ηλικία και το γεγονός πως δεν παίζουν. Παρόλα αυτά και οι δύο φαίνεται πως θα παραμείνουν στον Πειραιά και στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, είτε αυτός είναι ο Νικοπολίδης, είτε κάποιος Ισπανός.

Τουλάχιστον για τον Τάσο Παπάζογλου τα πράγματα είναι δεδομένα, αφού παρά το γεγονός πως πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού, οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθάρισαν πως δεν παραχωρείται και πως θέλουν να το διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Όσο για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο; Για δεύτερο σερί ματς με τον Αντώνη Νικοπολίδη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά, έμεινε και πάλι εκτός αποστολής και όλα δείχνουν πως έχει μεγάλη απόσταση να διανύσει μέχρι την καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή για Πανθρακικό: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ