ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Ελευθερόπουλο

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Ελευθερόπουλο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Οι βετεράνοι βράβευσαν τον Μώραλη

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε την Τετάρτη (21/12) να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, κρεμώντας τα γάντια του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν τον ξέχασε. Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού είναι ένα δικό της παιδί.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Πέμπτη (22/12) εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την προσφορά στον Ολυμπιακό και παράλληλα του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αφορμή την απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να ολοκληρώσει τη μεγάλη και γεμάτη επιτυχίες παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον οποίο άλλωστε αγάπησε από μικρό παιδί και από τα φυτώρια του οποίου προέρχεται. Του εύχεται καλή επιτυχία στα όποια μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια".

Οι βετεράνοι βράβευσαν τον Μώραλη

Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, εκτιμώντας την πολυετή εργασία του Γιάννη Μώραλη στον Ολυμπιακό αλλά και στην άψογη συνεργασία του με τον σύνδεσμο βετεράνων, αποφάσισε ομόφωνα να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος του συνδέσμου. Σε εκδήλωση που έγινε μάλιστα την Πέμπτη (22/12) του απενεμήθη πλακέτα με τον σχετικό τίτλο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Δαρίβας καθώς και οι κ.κ. Μίμης Στεφανάκος, Σωτήρης Γκαβέζος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Στέλιος Μπέσης, Νίκος Μαργιόλης, Αντώνης Τζανετουλάκος, Χρήστος Καλτσάς, Γιώργος Κωττάκης, Γιάννης Ηλιόπουλος και Αλέκος Κτενάς. Σε δηλώσεις τους, τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου εξήραν το έργο και την προσωπικότητα του Γιάννη Μώραλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ