ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "Ο Jogo" γράφει για Μανωλά και Βαλένθια

Η "Ο Jogo" γράφει για Μανωλά και Βαλένθια
INTIME SPORTS

Ένα ακόμη δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Πορτογαλία, εμπλέκει τον Κώστα Μανωλά με τη Βαλένθια. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της "O Jogo".

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μανωλά και το μέλλον του. Ο διεθνής αμυντικός αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ με τον Ολυμπιακό για το ICC, έχοντας και... ραντεβού με την ατυχία, χτυπώντας στην τελευταία προπόνηση στο στήθος έπειτα από σύγκρουση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ατονίσει το ενδιαφέρον για την αφεντιά του.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά της "O Jogo" να γράψει για τον αμυντικό των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι μετά την Μπενφίκα για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Βαλένθια, η οποία μετά τις αποχωρήσεις των Ρικάρντο Κόστα και Ζερεμί Ματιέ, θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθέν της. Δεν είναι η πρώτη αναφορά που γίνεται για τις "νυχτερίδες", όπερ σημαίνει ότι έχει ξεχωρίσει η περίπτωσή του.

Επιπλέον, τονίζεται πως ο 23χρονος έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ότι πέρα από τον ίδιο, ο Ελβετός, Σαρ, της Βασιλείας, αποτελεί μια ακόμη επιλογή για τη Βαλένθια και πως είναι στην ατζέντα των Πρωταθλητών Πορτογαλίας για το τρέχον καλοκαίρι.

Δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μανωλά από αρκετές ομάδες του εξωτερικού και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτή την στιγμή ανήκει στον Ολυμπιακό, όμως τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, αναλόγως και των προτάσεων που θα προκύψουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ