ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κάμερα του Sport24.gr στο "Καραϊσκάκης"!

Η κάμερα του Sport24.gr στο "Καραϊσκάκης"!

Η κάμερα του Sport24.gr βρέθηκε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Δείτε σε δέκα βίντεο τις δηλώσεις των Ρομπέρτο, Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα και Μίτσελ!

Το Sport24.gr μίλησε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» με πέντε από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού παιχνιδιού.

Οι Ρομπέρτο, Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα και Μίτσελ απάντησαν στις ερωτήσεις που τους θέσαμε. Δείτε τι μας είπαν σε 10 βίντεο.

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού, νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, το Sport24.gr βρέθηκε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» και μίλησε με πέντε από τους πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων». Το κλίμα στην έξοδο των αποδυτηρίων ήταν πολύ πιο συγκρατημένο από ότι θα περίμενε κανείς, κάτι απόλυτα φυσιολογικό πάντως, αν αναλογιστούμε το τι πέρασε η ομάδα του Μίτσελ μέχρι να ακούσει το λυτρωτικό, τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας φαίνονταν φανερά κουρασμένοι, σχεδόν εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν επί 80 περίπου λεπτά για να υπερασπιστούν το πολύτιμο – και αρκετό όπως αποδείχτηκε – γκολ του Κώστα Μανωλά, το οποίο σημειώθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η μεγάλη εμφάνιση της Μπενφίκα «εξαφανίστηκε» από την ακόμα μεγαλύτερη εμφάνιση του Ρομπέρτο, ο οποίος προστάτεψε την εστία του, αλλά και το μεγάλο πλεονέκτημα για πρόκριση στους «16» που απέκτησαν πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Η κάμερα του Sport24.gr στο "Καραϊσκάκης"!

Η αγωνία που έζησαν στη διάρκεια ολόκληρης της συνάντησης και η ανακούφιση που ακολούθησε τη λήξη του αγώνα, ήταν ζωγραφισμένες στα πρόσωπα των ανθρώπων του συλλόγου, που είδαν τον Ολυμπιακό μέσα σε 4 μέρες να κερδίζει πρώτα το ελληνικό ντέρμπι στο 90ο λεπτό και στη συνέχεια να φεύγει αλώβητος από το «ματς της χρονιάς», εκεί όπου οι Πορτογάλοι έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να κατορθώσουν να το πετύχουν, αφού απέναντί τους στάθηκε ο ισπανικός «κολοσσός».

Οι άνθρωποι της Μπενφίκα συνεχάρησαν ένας προς έναν τον απόλυτο πρωταγωνιστή της συνάντησης. Ο Ρομπέρτο συνομίλησε με όλους σχεδόν τους παίκτες της πορτογαλικής ομάδας, ενώ είχε και ένα σύντομο τετ α τετ με τον προπονητή των ηττημένων, Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος λίγο νωρίτερα, είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι πρώτη φορά στην καριέρα του είδε κάτι τέτοιο, αναφερόμενος στην εκπληκτική απόδοση του πρώην τερματοφύλακα των «αετών» της Λισσαβόνας. Από τον MVP του αγώνα θα ξεκινήσουμε και εμείς τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού στην κάμερα του Sport24.gr.

Ρομπέρτο: "Δεν είναι ρεβάνς, είναι επιβράβευση"

Στην ερώτησή μας, αν η απόδοσή του ήταν μια προσωπική ρεβάνς για όσα γράφτηκαν μετά το γκολ που δέχτηκε στο ματς του «Ντα Λουζ», ο Ρομπέρτο ήταν ξεκάθαρος:

« Η αποψινή μου εμφάνιση δεν είναι καμία ρεβάνς. Είναι ένα βραβείο, μια επιβράβευση για τη δουλειά που κάνω».

Για το ματς γενικότερα, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μας είπε:

« Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όμως δείξαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία την πίεση, κάτι το οποίο αποτελεί μέρος του επαγγέλματός μας».

Φουστέρ: "Είναι συγκινητικό να τραγουδάνε το όνομά μου"

Ο Νταβίδ Φουστέρ σχολίασε τον αγώνα με την Μπενφίκα και την εβδομάδα-φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη:

« Ήταν μια νίκη για την οποία δουλέψαμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Η πολύ κρίσιμη εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορέσαμε να κερδίσουμε το ντέρμπι, σήμερα πήραμε την πολύ σημαντική για εμάς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι ένας ακόμα τελικός και όπου θέλουμε επίσης να κατακτήσουμε τη νίκη».

Ρωτήσαμε τον Νταβίδ πώς ένιωσε όταν κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο και τι σημαίνει για τον ίδιο να ακούει τους φίλαθλους να τραγουδούν το όνομά του:

« Είναι πολύ συγκινητικό να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι μαζί σου και να ακούς να τραγουδάει το όνομά σου. Για μένα είναι τιμή και ευχαρίστηση το ότι με εμπιστεύονται και συνεχίζουν να με στηρίζουν. Προσπαθώ πάντα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο και βλέπω ότι τελικά αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται».

Ο Φουστέρ μίλησε και για την εμφάνιση του Ρομπέρτο:

« Έκανε ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Χάρις σε αυτόν γλυτώσαμε από πολλές ευκαιρίες που είχαν οι αντίπαλοί μας και φυσικά πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την εκπληκτική του εμφάνιση».

Σαβιόλα: "Υποφέραμε πολύ, αλλά κερδίσαμε"

Το σχόλιο του Σαβιόλα για τον αγώνα και την απόδοση του Ρομπέρτο:

« Υποφέραμε πολύ μέχρι να φτάσουμε στη νίκη. Ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση και μας βοήθησε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες και να μην πετύχεις γκολ. Κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με πολλές πιθανότητες για την πρόκριση».

Τσόρι: "Δεν με εξέπληξε ο Ρομπέρτο"

Ο Τσόρι σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα:

« Ήταν ένα ματς αρκετά δύσκολο. Καταφέραμε να προηγηθούμε, στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά η Μπενφίκα είναι μια μεγάλη ομάδα και το απέδειξε αυτό σήμερα. Κερδίσαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, πολύ σημαντικό για μας, που μας έφερε ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου».

Και ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ρομπέρτο:

« Η απόδοση του Ρομπέρτο προσωπικά δεν με εξέπληξε. Βλέπω πώς δουλεύει κάθε μέρα και κάθε φορά περιμένω εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Είναι πολύ σημαντικός για μας και νομίζω ότι τους τρεις βαθμούς που πήραμε απόψε, τους χρωστάμε σε αυτόν».

Μίτσελ: "Δε με απασχολεί τι λένε για μένα τα ΜΜΕ"

Ρωτήσαμε τον Μίτσελ πώς νιώθει βλέποντας τον Ρομπέρτο, ο οποίος υπήρξε δική του επιλογή, να πραγματοποιεί τόσο μεγάλες εμφανίσεις:

« Νιώθω καλά, όχι επειδή θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου, αλλά γιατί ο Ρομπέρτο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Είναι ένας άριστος τερματοφύλακας και σήμερα πήρε μια μεγάλη ρεβάνς».

Ζητήσαμε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάσει την αμφισβήτηση που υπήρξε προς το πρόσωπό του από μεγάλη μερίδα του Τύπου στην αρχή της σεζόν:

« Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το τι λένε για μένα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου και προσπαθώ ώστε η ομάδα μου να κερδίζει. Προς το παρόν το έχουμε καταφέρει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έγινε η δουλειά μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία. Και αυτό είναι που κάνουμε».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ