ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Πρώτο μέλημα του Ολυμπιακού η απόκτηση των Μιλιβόγεβιτς, Εντιγκά, ενώ στον Πειραιά κρατούν χαμηλούς τόνους για τον Κάμπελ και μελετούν το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ τον Ιανουάριο.

Μετά τον Αμπιντάλ, ήρθε η ιστορία της επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου, για να ταράξει το κλίμα στον Ολυμπιακό, που επιμένει ότι στόπερ της ομάδας είναι και θα είναι οι Μποτία, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Σιόβας και τον Ιανουάριο θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο Καραισκάκης, αλλά δεν συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του, αφού ο πρώην αρχηγός είναι παίκτης της Τραμπζοσπόρ. Επιπροσθέτως μεγάλη μερίδα των οπαδών θεωρούν ότι "πούλησε" την ομάδα στα δύσκολα, όταν είχε προβλήματα στου στόπερ, μετά τον τραυματισμό του Σιόβα και δεν έμεινε να παλέψει και να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Προκλήθηκε εξάλλου και ένταση με τις δηλώσεις που έκανε τόσο αυτός, όσο και ο Μίτσελ και η επιστροφή του δεν είναι εφικτή, τουλάχιστον όσο είναι προπονητής ο Ισπανός, ενώ δεν είναι και σίγουρη αν έρθει νέος προπονητής.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν όλα τα μέτωπα και είδαν με ανακούφιση τις δηλώσεις του Αμπιντάλ, ότι θα παίξει ως και τον Ιούνιο που έχει συμβόλαιο, καθώς θεωρούν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει τον Ιανουάριο, ως υποβολιμιαία, με στόχο την αναστάτωση στην ομάδα. Το ότι ο Γάλλος πήγε στη Βαρκελώνη είναι εντελώς φυσιολογικό, αφού εκεί μένουν τα παιδιά του και οι φίλοι του και κάτι ανάλογο έκανε και ο Μίτσελ που πήγε στη Μαδρίτη. "Με την ίδια λογική έπρεπε να υπάρχει και θέμα Μίτσελ;" αναρωτιούνται στον Πειριαιά. Στο ρεπό του, ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει.

Η συμφωνία εξάλλου που φημολογείται ότι έκανε ο Αμπιντάλ με την Μπαρτσελόνα είναι φυσιολογική. Θέλει να ασχοληθεί με τις ακαδημίες μόλις κρεμάσει τα παπούτσια και η Βαρκελώνη είναι ο μόνιμος τόπος διαμονής του.

Απο εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους στο θέμα Κάμπελ, αφού γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουν το Κοσταρικανό από τη στιγμή που είναι στο στόχαστρο μεγάλωςνιταλικών κλαμπ και πρώτο μέλημα τους ειναι η απόκτηση των Μιλοβόγεβιτς, Εντιγκά, που είναι σε καλό δρόμο. Το νέο έτος εξάλλου περιμένουν και τον ερχομό του Πουλίδο, με προσωρινό δελτίο από τη FIFA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ