ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2/11, 19:30). Δείτε τους 18 παίκτες που επέλεξε ο Μίτσελ στην αποστολή.

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο άπαντες στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (1/11), η αποστολή ανακοινώθηκε και πλέον όλοι μετράνε αντίστροφα για το "αιώνιο" ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο Ρέντη, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας, το σωστό passing game και η ελαχιστοποίηση των λαθών, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, ήταν οι κύριοι άξονες των ασκήσεων.

Ο Μασάντο και ο Ντομίνγκες έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ξανά ο Μπονγκ, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μιγκέλ Τόρες. Θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα, όπως και ο Ολαϊτάν.

Και οι πέντε παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο Στσέποβιτς για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ