ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της κυριακάτικης (23/10, 18.15) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε ποιους πήρε στην αποστολή ο Βαλβέρδε

Με μια απογευματινή (19.00) προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Φουστέρ παρέμεινε στο σπίτι του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μοδέστο ο οποίος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν στην αποστολή και με τους οποίους θα προσπαθήσει να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο των "κυανέρυθρων".

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής είναι οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Δασκαλάκης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Μοδέστο, Ζαραδούκας, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν ή θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10.30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ