ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Η αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Με την προπόνηση της Τρίτης (2/12) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ (3/12, 19:30). Δείτε τους 18 παίκτες που επέλεξε ο Μίτσελ στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (3/12, 19:30), για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (2/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ασκήσεις κατοχής, τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας περιελάμβανε το πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 18 παίκτες της αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά είναι οι:

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μήτρογλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Εντινγκά, Διαμαντάκος, Σιόβας, Ντουρμάζ (τραυματίας), Γιαννούλης (τραυματίας), Σαλίνο και Γκαζαριάν.

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας την Τρίτη προκειμένου να μιλήσει σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μια κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν αναμενόμενη εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του αγώνα και το βαθμολογικού κινήτρου.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκε λοιπόν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ζήτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στο κρίσιμο ματς με τον "Δικέφαλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ