ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Ρομαό με Ηρακλή

Η ώρα του Ρομαό με Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο παρότι έχει στο μυαλό του ακόμα και τον… Ανδρούτσο για αντι-Μιλιβόγεβιτς, αναμένεται να δώσει απόψε (5/2, 19.30) την ευκαιρία στον Ρομαό για να αποδείξει ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενόψει των ντέρμπι και των αγώνων με την Οσμάνλισπορ.

Η υπόθεση με τον "αντι-Μιλιβόγεβιτς" έχει αρχίσει να θυμίζει λίγο από το παιχνίδι με το… μάδημα της μαργαρίτας! Μπουχαλάκης ή Ρομαό; Ρομαό ή Μπουχαλάκης; Ρομαό ή Καμπιάσο; Μπουχαλάκης ή Καμπιάσο;

Προς το παρόν ο Καμπιάσο είναι "στην απ' έξω"! Στο πρώτο ματς στη μετα-Μιλιβόγεβιτς εποχή, ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε τον Μπουχαλάκη. Τον έβαλε στο ματς με τον Άρη, αλλά ο Κρητικός χαφ δεν "γοήτευσε" και τόσο πολύ με την εμφάνισή του.

Δύο μέρες μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου με τους "κίτρινους", ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να "κόψει" τον Μπουχαλάκη από το παιχνίδι με τον Ηρακλή (5/2, 19.30). Οπότε, πάει με… Ρομαό κόντρα στον "Γηραιό".

Εκτός κι αν συνεχίσει ο Πορτογάλος τις εκπλήξεις και ξεκινήσει τον Ανδρούτσο, τον οποίο επίσης έχει στο μυαλό του! Μην σας φαίνεται παράξενο. Όντως, έχει και τον πιτσιρικά στην αναζήτηση του ιδανικού "αντι-Μιλιβόγεβιτς", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τον δούμε στον συγκεκριμένο ρόλο απόψε στο Καραϊσκάκη.

Ουσιαστικά τα περισσότερα βλέμματα στο ματς με τον Ηρακλή θα πέσουν πάνω στον Ρομαό. Σε έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που το καλοκαίρι αποκτήθηκε με την προοπτική ότι θα κάλυπτε το κενό που θα άφηνε τέλη Αυγούστου ο Μιλιβόγεβιτς που ήταν για να έφευγε. Αλλά στο τέλος έμεινε για πέντε μήνες ακόμα και αποχώρησε στις 30 Ιανουαρίου.

Ο Ρομαό που είναι κλασικός "κόφτης" και γνωρίζει τη θέση, έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Μπέντο ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω του ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και ενόψει των αγώνων με την Οσμάνλισπορ για το Europa League.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Μάριν, καθώς τον Γερμανό σαν να "φωτογράφισε" στην τελευταία προπόνηση. Να παίξει δηλαδή ο Μάριν στο ένα "φτερό" και στο απέναντι ο Σεμπά. Ο Φορτούνης φυσικά θα βρεθεί πίσω από τον Ιντέγε.

Όσο για τον "άσο"; Ο Καπίνο θα επιστρέψει στα γκολπόστ και οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια έχουν το προβάδισμα για την τετράδα της άμυνας. Δίπλα στον Ρομαό αναμένεται να περάσει ο Μαρτίνς. Αυτή είναι με λίγα λόγια η πιθανή ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων"…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σισοκό: "Σε όλο τον κόσμο ξέρουν τον Ολυμπιακό"
Ρομαό: "Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή"
Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο μνημόσυνο της Θύρας 7
Ούτε με Ηρακλή ο Ανσαριφάρντ, έξω και ο Μπουχαλάκης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ