ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Ράσινγκ είπε "όχι" στον Ολυμπιακό για τον Μπόου"!

"Η Ράσινγκ είπε "όχι" στον Ολυμπιακό για τον Μπόου"!

Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής “Ole” έγραψε την Πέμπτη (24/12) πώς ο 25χρονος επιθετικός, Γκουστάβο Μπόου, είχε απασχολήσει τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν και προσφορά!

Δημοσίευμα από την Αργεντινή και συγκεκριμένα της "Ole" ανέφερε ότι οΟλυμπιακός είχε "χτυπήσει" την πόρτα της Ράσινγκ για τον 25χρονο επιθετικό Γκουστάβο Μπόου.

Η αλήθεια είναι πώς το όνομά του δεν είναι άγνωστο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε "παίξει" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι, αλλά από το λιμάνι διέψευδαν την φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Σύμφωνα μετο δημοσίευμα, ο Μπόου είναι ευχαριστημένος στην Ράσίιγκ και πώς οι ομάδες που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του (Λα Κορούνια, Αλ Βασλ των Εμιράτων, Ολυμπιακός) έκαναν κάποιεςπροτάσεις που δεν πλησίαζαν καν τις οικονομικές απαιτήσεις των Αργεντινών.

Για την ιστορία ο Μπόου ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ρασίνγκ το περασμένο καλοκαίρι και δεσμεύεται πλέον μεσυμβόλαιο μέχρι το 2019. Επίσης, στον συγκεκριμένο σύλλογο αγωνίζεται ο Λουσιάνο Λόλο, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι, όμως, ο 28χρονος αμυντικός είχε κόψεικάθε συζήτηση, γιατί ήθελε να μείνει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ