ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η περίεργη στάση του Οφόε και οι αποφάσεις του Μαϊου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 29χρονος Βέλγος προβλημάτισε το τεχνικό τιμ ακόμη και στο φιλικό με τον Πανιώνιο, δίνοντας συνέχεια στις κακές του εμφανίσεις και τροφοδοτώντας ξανά σενάρια για το μέλλον του στον Πειραιά.

Υπομονή δύο μήνες… Υπομονή για μία σειρά αποφάσεων από πλευράς Ολυμπιακού για τους παίκτες που θα βρεθούν στην κατηγορία με την ταμπέλα «υπό παραχώρηση»!

Στο Λιμάνι προτεραιότητα έχει να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το πέντε στα πέντε, να δουν σε ποια θέση τερμάτισαν και αναλόγως να σχεδιάσουν και την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν και ένα σωρό απορίες για ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι - έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο - να έχουν μία περίεργη στάση στους αγώνες και στις προπονήσεις.

Ο Οφόε είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα! Ο 29χρονος Βέλγος χαφ, αν εξαιρεθεί το ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, βγάζει μία εικόνα το τελευταίο τρίμηνο που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει σε κόσμο και κοσμάκη εντός των τειχών του Ρέντη.

Μάλιστα, η τελευταία του εικόνα και στο φιλικό του Σαββάτου (17/3) με τους «κυανέρυθρους» ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Οτζίτζα (πολύ απλά) δεν είναι καλά! Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν το μυαλό του είναι αλλού ή όχι. Κι αυτό, γιατί είναι ένα κλειστό παιδί, δεν πολυμιλάει και μάλιστα τον Δεκέμβριο που ακουγόταν έντονα ότι θα αποχωρούσε, εκείνος δεν είχε πει ποτέ ότι ήθελε να φύγει από την ομάδα. Άφηνε να το λένε βέβαια οι φίλοι του στο Βέλγιο…

Δικαιολογίες υπάρχουν βεβαίως. Μπορεί κάποιος να πει ότι ο Οφόε έχει παρασυρθεί από τη γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού. Αυτό που «ενοχλεί» όμως είναι η γενικότερη αύρα που βγάζει ως ποδοσφαιριστής. Δίνει μία εντύπωση ότι περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να πάρει το συντομότερο δυνατόν τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Ήδη έχουν ακουστεί διάφορες ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η Μπριζ και η Άντερλεχτ είναι μερικές εξ αυτών.

Στον Ολυμπιακό πάντως, αλλά και στον ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει καμία απολύτως κρούση. Σε δύο περίπου μήνες όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα μιλήσουν μαζί του και θα βάλουν κάτω τα πράγματα για να παρθούν αποφάσεις για το καλό και των δύο πλευρών.

Εώς τότε, ο Γκαρθία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος το καλύτερο δυνατό από τον Οφόε, ο οποίος στην καλή του μέρα μπορεί να αναστατώσει οποιαδήποτε ομάδα. Στη χειρότερή του μέρα όμως εκνευρίζει ακόμα και τους… αντιπάλους του.

Ειδικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, έβγαλε έξω από τα ρούχα τους τον Γκαρθία και όχι μόνo. Και η εμφάνισή του κόντρα στο "τριφύλλι" ενόχλησε πολλούς στον σύλλογο. Αυτή είναι η πραγματικότητα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ